Produsen TANGKI AIR skala gedhe profesional

20+ Taun Pengalaman Manufaktur
Hubungi Kita

Hubungi Kita

SHANDONG NATE NEW MATERIAL CO., LTD

hubungi kita

alamat

No. 66, Sanba East Road, ETDZ,
Dezhou, Shandong, China

Telpon

+86-18505448866

jam

Senin-Minggu: 9.00 nganti 12.00
Welcome kanggo takon kita

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita